Mindful Walking

Bewust bewegen in het hier en nu

Train je lichaam èn geest met Mindful Walking. Het vermindert effectief het stressniveau en je ervaart meer energie, rust en plezier. Je voelt je fysiek en mentaal fitter.

Mindful Walking leert je vanuit je hart te lopen. Mindful Walking is een combinatie van wandelen in de natuur, mindfulness, ademhalingstechnieken en yoga. Een cursus of workshop waarin jij tools meekrijgt om met meer aandacht voor jezelf, de omgeving en dat wat voor jou belangrijk is, te wandelen en te leven. Om te onthaasten, ontspannen, genieten en weer op te laden. Tools die eenvoudig zijn toe te passen in je werk en privé leven.  Dit alles met humor en beide benen stevig op de grond. 


Je leert:
✔ Luisteren naar je eigen lichaam
✔ Bewust worden van je eigen loophouding
✔ Bewust en gezond ademen
✔ Je hoofd leegmaken
✔ Spanning in je lichaam loslaten
✔ Beter kunnen ontspannen
✔ Vertrouwen op jezelf en de ander
✔ Genieten van het moment
✔ Focussen, voelen en loslaten

Op de website van Mindful Run Nederland lees je meer over de Mindful Run Methode.

Mindful Run Methode

Mindful Walk 

5-weekse groepscursus 

Deze cursus leert je in groepsverband hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen. De cursus is laagdrempelig en geschikt voor zowel de gevorderde als beginnende loper. De cursus bestaat uit 5 wandelingen van 1,5 uur met elke week een eigen thema. We lopen in kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor jou.

Mindful Walk 

5-weekse cursus individueel

Lijkt de cursus je interessant maar neem je liever niet deel aan een groep? De cursus is ook individueel te volgen. Hiervoor geldt een aangepast tarief.


Mindful Walk clinics

Kennismaken

Ben jij benieuwd of Mindful Walk iets voor jou is? Of wil je je opgedane ervaring nog eens opfrissen? Doe dan mee met een clinic. Een wandeling in groepsverband van 1,5 uur waarbij de verschillende onderdelen van Mindful Walk aan bod komen. Alle aandacht voor jou. Even ontladen en opladen. Je hoofd leeg maken en je los maken van de dagelijkse drukte en beslommeringen. Je gaat weer naar huis met een leeg hoofd, nieuwe energie en inzichten.


Mindful Walking Workshops

Een Mindful Walking Workshop combineert naar behoefte de kracht van lopen en de natuur met mindfulness, ademhaling, yoga, ontspanning, meditatie en/of spel. Invulling van de wandelingen kan steeds anders zijn en is gebaseerd op de behoeften van de deelnemers. Indien gewenst vormgegeven rondom een thema wat relevant is voor de groep. 

Een unieke invulling voor een familie-/vriendendag, personeels-/teamuitje

Zowel de Mindful Walk cursussen en clinics als de Mindful Walking Workshops kunnen voor een eigen groep worden georganiseerd (familie, vrienden, collega's). Wil je zelf met een groep deelnemen (minimaal 5 personen), neem dan contact op zodat we samen een datum en locatie kunnen plannen.