Mindful Walk 5-weekse cursus

Vrijdagochtend 9:30 - 11:00 uur
Herberg 't Pannehuske Achtmaal 

Mindful Walk 5-weekse cursus

Dinsdagavond 19:30 - 21:00 uur
Zundert en Klein-Zundert 

Mindful Walk Kennismaking

Zondag 14 april 10:00 - 11:30 uur
Herberg 't Pannehuske Achtmaal


Mindful Walking Workshop

Lokatie, tijd en duur in overleg
Een Mindful Walk wandeling van 1 - 1,5 uur op uw eigen locatie. Bijvoorbeeld als Mindful Lunch Walk, team-uitje of aan het einde van de werkdag. Desgewenst afgestemd op een door u aangegeven thema. De combinatie van bewegen en mindfulness is goed voor lichaam èn geest. De geleerde technieken en tools kunnen direct worden toegepast in de praktijk. Het effect is minder stress en meer energie. Dus goed voor de gezondheid en inzetbaarheid van uw werknemers.

Kennismaking Mindful Walking

Tweede Paasdag 22 april 14:00 - 15:30 uur
De Zwarte Schuur - Pannenhoef

Onthaasten - Ontspannen - Ontdekken - Opladen

Tweede Paasdag is het de Dag van het Landschap. Een mooie dag om naar buiten te gaan en bewust te wandelen in de natuur. Vanaf de Zwarte Schuur (Pannenhoef 4, Rijsbergen) maken we een wandeling van zo'n 1,5 uur door de Pannenhoef. Tijdens deze wandeling laat ik je kennismaken met Mindful Walking: wandelen met aandacht voor jezelf, je omgeving en dat wat voor jou belangrijk is.
De wandeling is gratis, wel graag vooraf even aanmelden.

Nationale Wandelcoachdag

Zaterdag 25 mei 11:00 - 12:30 uur en 14:00 - 15:30 uur
Herberg 't Pannehuske Achtmaal

Kom gratis kennismaken met wandelcoaching en ervaar zelf of wandelcoaching iets voor jou is. We maken een mooie wandeling in het prachtige natuurgebied van de Oude Buisse Heide (natuurmonumenten). Tijdens de wandeling vertel ik je graag meer over wandelcoaching en laat ik je kennismaken met een aantal tools die ik daarbij gebruik zoals de omgeving, mindfulness en ademhalingstechnieken. Graag vooraf aanmelden via een mailtje of het contactformulier. Bij aanmelding kun je aangeven welke tijd je voorkeur heeft. Trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen.
Het evenement vind je ook op de website van Nationale Wandelcoachdag.

Wil je graag deelnemen aan een activiteit of cursus met een eigen groep (minimaal 5 deelnemers). Neem dan contact op zodat we samen een datum en locatie kunnen plannen.