Mindful Bewegen

Bewust bewegen in het hier en nu

"Kom in beweging en ontmoet jezelf"

Riel Life Coaching en Training wil zoveel mogelijk mensen, jong en oud, groot en klein, kennis laten maken met mindfulness, in een beweegvorm. En laten ervaren dat het niet zweverig is, maar juist heel praktisch en met twee voeten stevig op de grond. Zodat jij (opnieuw) kunt kennismaken met jezelf. Te helpen bij wat er NU echt anders moet, wat dat ook mag zijn voor jou.

Je hebt stress- of burn-out klachten, je bent voortdurend druk, je raast maar door, je hoofd zit vol, je piekert veel of je maakt je veel zorgen, je bent 's avonds te moe om nog iets te doen. Hoe zou het zijn om daar wat aan te veranderen?

Bewust bewegen, een combinatie van inspanning en ontspanning. Je creëert rust en ontspanning. Je gaat je fitter en energieker voelen. Stap voor stap meer rust, energie en plezier.

  • Meer energie 
  • Meer rust en ruimte in je hoofd
  • Gemakkelijker spanning loslaten
  • Weer in beweging
  • Meer geluk en plezier
  • Lekker in je vel

Mind-Walk

Bewust wandelen afgewisseld met oefeningen uit mindfulness, yoga en  tai chi. Inspanning en ontspanning. De trainingen brengen je in het hier en nu, uit je hoofd, naar ontspanning en een groter geluksgevoel.  Loop jezelf in balans.

Mindful Walk

Een combinatie van wandelen, mindfulness en een gezonde ademhaling. Om te leren lopen en leven met meer aandacht voor jezelf, je omgeving en dat wat voor jou belangrijk is. Om te onthaasten, ontspannen, genieten en weer op te laden. 

Deelnemers aan het woord

“Eindelijk voel ik weer de rust om ervan te genieten. Het is zó lang geleden dat ik me zo gevoeld heb, hier heb ik zo naar verlangd, dit is zo fijn. Dankjewel.”

“Bedankt voor de sportieve, ontspannen, rustgevende en gezellige ochtendwandeling. Leuk om eens te proeven van al jouw enthousiasme, kennis en vaardigheden.”

“Zo dat was wel een eyeopener. Ik ga gewoon al die tijd al over mijn grenzen heen. Ik moet echt een stapje terug doen.” 

“Het was heel gezellig, maar ik heb ook echt veel geleerd. Het is niet zomaar een rondje wandelen.”