Mind-Walk®

Loop jezelf in balans

Mind-Walk®

"DE EERSTE STAP OM ERGENS TE KOMEN, IS BESLUITEN DAT JE NIET WILT BLIJVEN WAAR JE BENT"

Je hebt stress- of burn-out klachten, je bent voortdurend druk, je raast maar door, je hoofd zit vol, je piekert veel of je maakt je veel zorgen, je bent 's avonds te moe om nog iets te doen. Hoe zou het zijn om daar wat aan te veranderen?

Mind-Walk® is een outdoor training die je fysieke en mentale gezondheid verbetert. Door een combinatie van beweging en ontspanning. Heerlijk in de buitenlucht en de prachtige natuur. Of gewoon dicht bij huis.


Mind-Walk® is bewust wandelen met invloeden uit yoga, tai chi, ontspannings- en ademhalingstechnieken, mindfulness en meditatie. Verwerkt in een 10 weekse cursus. Elke week heeft een eigen thema en ze vormen samen één geheel. Je maakt een innerlijke reis naar jezelf.

Mind-Walk® staat voor opmerkzaam wandelen. Wandelen met bewuste aandacht voor je ademhaling, je zintuigen, je lijf en je omgeving. Door Mind-Walk® in je dagelijkse leven te integreren ervaar je vele voordelen. De voordelen voor gezondheid, geestelijk en fysiek, zijn al lang bewezen vanuit verschillende stromingen. Mind-Walk® combineert deze op een eigen manier.

Voor wie?

Mind-Walk® is voor iedereen die in beweging wil komen, mentaal en fysiek. 

De gebruikte vormen van bewust wandelen brengen je in het hier en nu, uit je hoofd en naar ontspanning. Er komt meer ruimte in je hoofd en lijf, je kunt spanning loslaten en meer genieten van je omgeving en je leven in het algemeen. Stap voor stap krijg je meer rust en meer energie. 

  • Meer energie
  • Meer rust en ruimte in je hoofd
  • Gemakkelijker spanning loslaten
  • Weer in beweging 
  • Meer geluk en plezier 
  • Lekker in je vel  

Mind-Walk® Basistraining

Laat je verrassen door 5 heerlijke wandelingen. Wandelingen in een prachtig stukje natuur, of gewoon vlakbij huis.  Elke week heeft een bijzonder thema waardoor jij kunt werken aan je mentale gezondheid. Afwisseling van gezelligheid en verstilling, beweging en ontspanning, aandacht voor binnen en buiten. 

Mind-Walk® Vervolgtraining

Bij de vervolgtraining gaan we verder waar we gebleven waren, met 5 nieuwe thema's die logisch volgen op de basistraining. De vervolgtraining vormt één geheel met de basistraining en maakt je innerlijke reis compleet. De ervaring leert dat de meeste deelnemers van de basistraining doorstromen naar de vervolgtraining. In het belang van het groepsproces is het slechts bij uitzondering mogelijk om in te stromen in een andere vervolggroep. 

Mind-Walk® XL workshop 

Een unieke invulling voor een uitje met werk, familie of vrienden.

Wil jij een unieke invulling geven aan een uitje met je werk, familie of vrienden. Met een Mind-Walk® XL Workshop geven we een mooie invulling rondom een door jullie gekozen thema. En natuurlijk laten we alle onderdelen van Mind-Walk® aan bod komen. Heerlijk om samen te ontspannen, onthaasten, ontdekken en verbinden met elkaar.

Praktisch

Mind-Walk® is toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren wandelaars. We wandelen in een kleine groep zodat er voldoende aandacht is voor jou.
Het zijn 5 wandelingen van circa 1,5 uur waarbij we circa 3-5 km lopen. We wandelen in en rond Etten-Leur en Zundert.
De kosten voor de cursus bedragen € 75 incl BTW (zakelijk excl BTW).
Bij inschrijving voor de zowel de basis- als de vervolgtraining € 125 voor de gehele 10-weekse training.

Mind-Walk® Basis

Vrijdagochtend 6, 13, 20, 27 september en 4 oktober 
Van 9:30 - 11:00 uur
Locatie Oude Buisse Heide - Pannehûske
Na afloop een kopje koffie of thee

Mind-Walk® Vervolg

Vrijdagochtend 11, 18 oktober en 1, 8, 15 november 
Van 9:30 - 11:00 uur
Locatie Oude Buisse Heide - Pannehûske
Na afloop een kopje koffie of thee

Eigen groep (werk, vrienden, familie)

Wil je met een eigen groep (minimaal 5 deelnemers) deelnemen aan een cursus of workshop, neem contact op met mij zodat we samen de invulling, datum, en locatie met elkaar kunnen bespreken.

"Wees zelf de verandering die je in de wereld hoopt te zien"