Mind-Walk

Loop jezelf in balans

Mind-Walk

"DE EERSTE STAP OM ERGENS TE KOMEN, IS BESLUITEN DAT JE NIET WILT BLIJVEN WAAR JE BENT"

Je hebt stress- of burn-out klachten, je bent voortdurend druk, je raast maar door, je hoofd zit vol, je piekert veel of je maakt je veel zorgen, je bent 's avonds te moe om nog iets te doen. Hoe zou het zijn om daar wat aan te veranderen?

Mind-Walk is een combinatie van beweging, aandacht en ademhaling. Heerlijk in de buitenlucht en de prachtige natuur. Of gewoon dicht bij huis. De wandelingen (bewust wandelen) worden afgewisseld met oefeningen uit mindfulness, yoga en tai chi en elke les is er tijd voor een korte meditatie. De voordelen van wandelen, yoga en mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen.

Voor wie?

Mind-Walk is voor iedereen die in beweging wil komen, mentaal en fysiek. 

Mind-Walk is een effectieve manier om je mentaal en lichamelijk fit te houden. Je creëert rust en ontspanning. Je gaat je fitter en energieker voelen. Stap voor stap meer rust, energie en plezier.

  • Meer energie
  • Meer rust en ruimte in je hoofd
  • Gemakkelijker spanning loslaten
  • Weer in beweging 
  • Meer geluk en plezier 
  • Lekker in je vel  

Mind-Walk cursus

Laat je verrassen door 10 heerlijke wandelingen. Wandelingen in een prachtig stukje natuur, of gewoon vlakbij huis.  Er worden leuke materialen gebruikt, elke les heeft een ander thema. Afwisseling van gezelligheid en verstilling, beweging en ontspanning, aandacht voor binnen en buiten. 

Mind-Walk XL workshop 

Een unieke invulling voor een uitje met werk, familie of vrienden.

Wil jij een unieke invulling geven aan een uitje met je werk, familie of vrienden. Met een Mind-Walk XL Workshop geven we een mooie invulling rondom een door jullie gekozen thema. En natuurlijk laten we alle onderdelen van Mind-Walk aan bod komen. Heerlijk om samen te ontspannen, onthaasten, ontdekken en verbinden met elkaar.

Praktisch

Mind-Walk is toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren wandelaars. We wandelen in een kleine groep zodat er voldoende aandacht is voor jou.
Het zijn 10 wandelingen van circa 1,5 uur waarbij we circa 3-5 km lopen.
De kosten voor de cursus bedragen € 150 incl BTW (zakelijk excl BTW).

Data en locatie

Vrijdagmiddag
Startdatum 14 februari
Van 13:00 - 14:30 uur
Locatie Oude Buisse Heide - Pannehûske
Na afloop een kopje koffie of thee

Na het verzetten van de klok gaan we ook op dinsdagavond weer lopen. 
Startdatum 31 maart (10 weken)

Van 19:30 - 21:00 uur
Locatie Oude Buisse Heide - Pannehûske 

Eigen groep (werk, vrienden, familie)

Wil je met een eigen groep (minimaal 5 deelnemers) deelnemen aan een cursus of workshop, neem contact op met mij zodat we samen de invulling, datum, en locatie met elkaar kunnen bespreken.

"Stap voor stap meer rust, energie en plezier"