Mindful Walk

Loop de haast uit je hoofd

Mindful Walk

Train je lichaam èn geest met Mindful Walk. Het vermindert het stressniveau en je ervaart meer energie, rust en plezier. Je voelt je fysiek en mentaal fitter

Mindful Walk is gebaseerd op de Mindful Run methode. Mindful Walk combineert wandelen met mindfulness en de kracht van een gezonde ademhaling met als resultaat minder stress en meer energie. 

Mindful Walk leert je vanuit je hart te lopen. Een cursus of workshop waarin jij tools meekrijgt om met meer aandacht voor jezelf, de omgeving en dat wat voor jou belangrijk is, te wandelen en te leven. Om te onthaasten, ontspannen, genieten en weer op te laden. De kracht van een gezonde ademhaling te ervaren. Tools die eenvoudig zijn toe te passen in je werk en privé leven.  Praktisch, luchtig, met humor en beide benen stevig op de grond.
 

Op de website van Mindful Run Nederland lees je meer over de Mindful Run Methode. 

Voor wie?

Mindful Walk is voor iedereen die zich fysiek en mentaal fitter wil voelen. Je leert:
✔ Luisteren naar je eigen lichaam
✔ Bewust worden van je eigen loophouding
✔ Bewust en gezond ademen
✔ Je hoofd leegmaken
✔ Spanning in je lichaam loslaten
✔ Beter kunnen ontspannen
✔ Vertrouwen op jezelf en de ander
✔ Genieten van het moment
✔ Focussen, voelen en loslaten

Mindful Walk 5-weekse cursus

Deze cursus leert je in groepsverband hoe je de Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen. Elke week staat een ander thema centraal, zoals voelen, de ademhaling, zintuigen, focus en concentratie, loslaten en vertrouwen.

Lijkt de cursus je interessant maar neem je liever niet deel aan een groep? De cursus is ook individueel te volgen. Hiervoor geldt een aangepast tarief.

Mindful Walk Vervolgcursus

Heb je eerder deelgenomen aan de 5-weekse Mindful Walk basiscursus en wil je graag verdere verdieping. Dan kun je deelnemen aan de vervolgcursus (5 weken).  In de vervolgcursus gaan we dieper in op speciale thema's. We gaan dieper in op het nut van een goede ademhaling. We besteden aandacht aan yoga & meditatie. NLP technieken komen aan bod en we gaan dieper in op hoe je beter kunt omgaan weerstand. 

Mindful Walk Kennismakingsclinic

Ben jij benieuwd of Mindful Walk iets voor jou is? Of wil je je opgedane ervaring nog eens opfrissen? Doe dan mee met een clinic. Een wandeling in groepsverband van 1,5 uur waarbij de verschillende onderdelen van Mindful Walk aan bod komen. Alle aandacht voor jou. Even ontladen en opladen. Je hoofd leeg maken en je los maken van de dagelijkse drukte en beslommeringen. Je gaat weer naar huis met een leeg hoofd, nieuwe energie en inzichten.

Mindful Walk Workshop

Een unieke invulling voor een uitje met werk, familie of vrienden.

Wil jij een unieke invulling geven aan een uitje met je werk, familie of vrienden. Een Mindful Walk Workshop combineert wandelen in de natuur met mindfulness en een gezonde ademhaling. We geven de workshop vorm rond een door jou zelf gekozen thema.

Praktisch

Mindful Walk is geschikt voor zowel beginnende als ervaren wandelaars. We wandelen in een kleine groep zodat er voldoende aandacht is voor jou.
Het zijn 5 wandelingen van circa 1,5 uur waarbij we circa 3-5 km lopen. We wandelen in en rond (Klein-)Zundert.
De kosten voor de cursus bedragen als volgt:
Groepscursus € 95 incl BTW (zakelijk excl BTW)
Individueel € 375 incl BTW (zakelijk excl BTW)
Kennismakingsclinic € 15 incl BTW (zakelijk excl BTW)
Leden van Thebe-Extra ontvangen 10% korting. De kennismakingsclinic is voor hen gratis.

Mindful Walk 5-weekse cursus

Vrijdagochtend 
Startdatum 14 februari
Van 9:30 - 11:00 uur
Locatie Oude Buisse Heide - Pannehûske

Mindful Walk vervolgcursus

Vrijdagochtend aansluitend op de basiscursus

Van 9:30 - 11:00 uur 

Locatie Oude Buisse Heide - Pannehûske

Eigen groep (werk, vrienden, familie)

Wil je met een eigen groep (minimaal 5 deelnemers) deelnemen aan een cursus of workshop, neem dan contact op met mij zodat we samen de invulling, datum, en locatie met elkaar kunnen bespreken.

"Wandelen is de haast uit je hoofd lopen en kijken wat er over blijft"