Mindful Coaching

Samen op pad

Samen op pad

Je hebt stress- of burn-out klachten, je bent voortdurend druk, je raast maar door, je hoofd zit vol, je piekert veel of je maakt je veel zorgen, je bent 's avonds te moe om nog iets te doen. Hoe zou het zijn om daar wat aan te veranderen? 

Kies dan voor een wandelcoachtraject. Actieve en mindful coaching voor wie aan de slag wil met zichzelf. Weet je dat er NU iets moet veranderen, en loop je zelf even vast. Samen creëren we rust en overzicht en kijken vervolgens wat jij op dit moment nodig hebt. Samen zetten wij jou fysiek en mentaal weer in beweging. Zodat jij weer grip krijgt op jouw vitale leven.

Als je zelf even vastloopt

Als je zelf even vastloopt breng ik je graag weer in beweging. De omgeving is een bron van inspiratie. De fysieke beweging brengt jou ook mentaal weer in beweging en maakt het makkelijker om los te komen van emoties en vaste (denk)patronen. Naast de helende werking van wandelen en de natuur maken we gebruik van mentale coaching (NLP), mindfulness, ademhalingstechnieken, yoga en meditatie.

 

In de coaching werken we aan rust in je hoofd en je lijf zodat er ruimte ontstaat om in te zoomen op jouw coachvraag en te werken aan wat jij nodig hebt. 
Stap voor stap werken wij aan je fysieke, mentale en emotionele vitaliteit en daarna bouw je je eigen kracht verder op. Na het coachingstraject beschik je over verschillende tools waar je verder mee aan de slag kunt in je dagelijkse leven. 


Traject - Intake - Nazorg

Coaching vindt plaats door middel van een aantal coachingsgesprekken en/of wandelsessies. De coachingsgesprekken duren circa 60 minuten. De wandelsessies duren circa 1,5 uur 


Voorafgaand aan het traject hebben we een gratis intakegesprek om te kijken of er een klik is en jouw coachvraag duidelijk te krijgen. Circa 1-2 maanden na het coachingstraject zie ik je graag terug voor een terugkomsessie. 

Locatie en prijs

In en om Etten-Leur en (Klein-)Zundert.
Een andere locatie is bespreekbaar.
Tarief € 75 per uur incl BTW (zakelijk excl BTW).

Deelnemers aan het woord

Wat heeft het je gebracht
- meer inzicht in mezelf
- concrete tips en oefeningen voor het dagelijkse leven
- ontspanning en rust

“De wandelingen met jou heb ik als ontspannend, laagdrempelig en prettig ervaren. Geen enkel moment was ongemakkelijk en ik ben blij met de concrete tips en oefeningen die ik dagelijks zonder al te veel moeite kan doen. Het heeft mij meer inzicht gebracht en meer rust."