Mindful @Work

Vitale medewerkers maken vitale bedrijven

Vitale medewerkers maken vitale bedrijven

Een gezond bedrijf heeft gezonde werknemers nodig. Bedrijven die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van werknemers plukken daar de vruchten van. De organisatie is wendbaar en groeit gemakkelijker mee met de economische en technologische ontwikkelingen.
 ✔ Betere arbeidsprestaties
 ✔ Talenten komen beter tot ontwikkeling
 ✔ Minder uitval en kosten ziekteverzuim
 ✔ Minder ongewenst personeelsverloop
 ✔ Hogere productiviteit
 ✔ Meer creativiteit
 ✔ Meer werkplezier

Bewezen effectief

De combinatie van bewegen en mindfulness is een bewezen effectieve manier om mentaal en lichamelijk fit te blijven. De geleerde technieken en tools kunnen direct worden toegepast in de praktijk. Het geeft uw werknemers handvatten om tot rust te komen en nieuwe energie op te bouwen. Dus goed voor de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.

De mogelijkheden

Kies voor een preventief beleid en zorg ervoor dat uw werknemers niet uitvallen en profiteer van de voordelen van een gezond en vitaal bedrijf. Riel Life Coaching en Training biedt u diverse mogelijkheden om binnen uw bedrijf te werken aan stressreductie, focusmanagement en de veerkracht van uw werknemers. Op een door u gewenste locatie. De invulling maken we samen met u op maat conform uw wensen.

Mindful Walking cursus

Een 5-10 weekse outdoor training in groepsverband waarbij we de kracht van lopen en de natuur combineren met een gezonde ademhaling en oefeningen uit mindfulness, yoga, tai chi en meditatie. 

Mindful Walking Workshop

Een wandeling van 1 - 1,5 uur op uw eigen locatie. Bijvoorbeeld als onderdeel van een vitaliteitsplan, Lunch Walk, team-uitje of aan het einde van de werkdag. Afgestemd op een door u aangegeven thema. De wandeling wordt afgewisseld met mindfulness en een gezonde ademhaling.

Organisatieontwikkeling

De technieken uit de Mindful Walking zijn een goede aanvulling binnen een organisatieontwikkelingstraject. Als onderdeel van personal development, management development en/of team development brengt het uw medewerkers of team dichter bij een betere versie van zichzelf. 

Individuele coaching

Actieve mental coaching en stressmanagement voor persoonlijke begeleiding van werknemers die vast (dreigen te) lopen en daardoor onvoldoende kunnen functioneren. 

Door mijn ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als accountant, weet ik als geen ander hoe het in het bedrijfsleven werkt, hoe het is om een stressvolle en verantwoordelijke baan te combineren met een gezinsleven, wat het belang is voor werkgevers van vitale werknemers en wat het belang is van een goede werk-privé balans. Ik heb vele bedrijven en collega's gezien en ook zelf het één en ander mogen ervaren en deel deze ervaring graag met zowel werkgevers als werknemers.