Over mij

Empatisch - Luisteren - Energiek - Rust - Doorzetter - Analytisch - Creatief

Over Wendy 

Al van kind af aan heb ik een passie voor bewegen. Dansen en sporten, met en zonder muziek. Als je mij als klein meisje vroeg wat ik wilde worden, dan was dat balletjuffrouw. Ik wilde namelijk mensen blij maken en van dansen werd ik blij. Logisch toch?! Balletjuffrouw is het niet geworden, maar wat mij nog steeds drijft en energie geeft, is om mensen blij te maken. Zodat zij sprankelen, uiting kunnen geven aan zichzelf, dicht bij zichzelf staan en vanuit hun eigen kracht leven. 

 

Zelf ben ik hoogsensitieve, werkende moeder van twee kinderen, liefhebber van wandelen, dans, muziek, theater en expressie en geïnteresseerd in het menselijk brein, persoonlijke groei en bewustzijn. Anderen omschrijven mij als empathisch, goede luisteraar, energiek, een doorzetter, analytisch en creatief. Ik kan mij goed afstemmen op jou en jouw behoeftes. Ik help jou met inzichten en verbanden te zien en we gaan door totdat we bij de daadwerkelijke kern zijn. Dat waar het echt om gaat. Door de lichaamsgerichte aanpak, komen we sneller bij die kern en blijft het niet bij inzichten, maar kun je ook daadwerkelijk je gedrag veranderen en daarmee de verandering creëren of keuzes maken waar je naar verlangt. Door plezier en humor toe te voegen zijn we niet alleen serieus bezig, maar leer je ook weer te ontspannen en genieten. 

Bedrijfsleven

Door mijn ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als accountant, weet ik als geen ander hoe het in het bedrijfsleven werkt, hoe het is om een stressvolle en verantwoordelijke baan te combineren met een gezinsleven, wat het belang is voor werkgevers van vitale werknemers en wat het belang is van een goede werk-privé balans. Ik heb vele bedrijven en collega's gezien en ook zelf het één en ander mogen ervaren en deel deze ervaring graag met zowel werkgevers als werknemers. 


Mest maken van mijn eigen shit

Op een bepaald punt in mijn leven raakte ik overspannen en wist een burn-out op het nippertje te voorkomen. Dat was het moment dat ik me realiseerde dat het NU echt anders moest. Ik maakte kennis met mindfulness. Mindfulness bracht mij weer terug bij mezelf. Wat er diep weggestopt zat in mij en aandacht vroeg, wat ik nodig had, wat belangrijk voor me was, waar ik blij van werd en energie van kreeg. Ik leerde mijn grenzen en verlangens weer te herkennen waardoor ik beter voor mezelf kon zorgen. Het werd rustiger in mijn hoofd, rustiger in mijn lijf. Ik kreeg meer energie en kon meer genieten van plezier. Na mijn opleiding tot stresscounselor "wist" ik wat me te doen stond. Mest maken van mijn eigen shit. 


Kennis en ervaring

Naast mijn kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan bij onderstaande opleidingen, ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van stress-/burn-out en hoogsensitiviteit.

  • Stress en Burn-out coach (Sonnevelt)
  • Mind-Walk Trainer (Mind-Walk Nederland)
  • Wandelcoach (Mindful Run Nederland)
  • Mindful Run en Walk instructeur (Mindful Run Nederland)
  • Mindful Run 4Kids (Mindful Run Nederland)
  • Body Mind Release Therapeut (Body Mind Release Nederland)
  • Relax Kids Coach (Relax Kids Nederland)
  • Rots & Water trainer (Rots en Water Instituut Nederland)


Ik ont-moet je graag!