Vergoedingsmogelijkheden

Vergoeding door jouw werkgever

Individuele coaching met als doel effectieve bijdrage aan het herstel of een persoonlijk leertraject in het kader van beter functioneren op je werk, wordt vaak vergoed door de werkgever.
Ga hierover samen met jouw werkgever in gesprek. Vertel hierbij vooral waarom het belangrijk kan zijn voor beide partijen. Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan jouw emotionele en fysieke herstel, waardoor jij weer goed kunt functioneren. In het algemeen maar ook met betrekking tot het terugkeren op de werkvloer. Jouw werkgever kan mij ook altijd bereiken om een en ander te bespreken vooraf. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Vergoeding door jouw zorgverzekeraar

Individuele coaching en Mind-Walk / Mindful Walk trainingen worden over het algemeen niet vergoed. Toch adviseer ik je hierover contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Steeds meer zorgverzekeraars zien het belang in van Mindfulness en vergoeden Mindfulness cursussen en coaching. Leden van Thebe-Extra ontvangen 10% korting op de Mindful Walk cursussen en een Mindful Walk kennismakingsclinic is speciaal voor hen gratis.