@Work

Vitale medewerkers maken vitale bedrijven

Vitale medewerkers maken vitale bedrijven

Een gezond bedrijf heeft gezonde werknemers nodig. Bedrijven die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van werknemers plukken daar de vruchten van. De organisatie is wendbaar en groeit gemakkelijker mee met de economische en technologische ontwikkelingen.
 ✔ Betere arbeidsprestaties
 ✔ Talenten komen beter tot ontwikkeling
 ✔ Minder uitval en kosten ziekteverzuim
 ✔ Minder ongewenst personeelsverloop
 ✔ Hogere productiviteit
 ✔ Meer creativiteit
 ✔ Meer werkplezier

Mogelijkheden

Kies voor een preventief beleid en zorg ervoor dat uw werknemers niet uitvallen en profiteer van de voordelen van een gezond en vitaal bedrijf. Bewust Bewegen & Leven biedt u diverse mogelijkheden om binnen uw bedrijf te werken aan stressreductie en de vitaliteit van uw werknemers. Op een door u gewenste locatie. De invulling maken we samen met u op maat conform uw wensen.

Down-to-earth, effectief, vernieuwend en persoonlijk

De mogelijkheden

Mindful Walk 5-weekse cursus

Een cursus van 5 weken in groepsverband waarbij we de kracht van lopen en de natuur combineren met mindfulness, ademhalingstechnieken en fun. De cursus geeft uw werknemers handvatten om tot rust te komen en nieuwe energie op te bouwen. 

Mindful Walking Workshop

Een Mindful Walk wandeling van 1 - 1,5 uur op uw eigen locatie. Bijvoorbeeld als Mindful Lunch Walk, team-uitje of aan het einde van de werkdag. Desgewenst afgestemd op een door u aangegeven thema. De combinatie van bewegen en mindfulness is goed voor lichaam èn geest. De geleerde technieken en tools kunnen direct worden toegepast in de praktijk. Het effect is minder stress en meer energie. Dus goed voor de gezondheid en inzetbaarheid van uw werknemers.

Individuele coaching

Actieve mental coaching en stressmanagement voor persoonlijke begeleiding van werknemers die vast (dreigen te) lopen en daardoor onvoldoende kunnen functioneren. 

Door mijn ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als accountant, weet ik als geen ander hoe het in het bedrijfsleven werkt, hoe het is om een stressvolle en verantwoordelijke baan te combineren met een gezinsleven, wat het belang is voor werkgevers van vitale werknemers en wat het belang is van een goede werk-privé balans. Ik heb vele bedrijven en collega's gezien en ook zelf het één en ander mogen ervaren en deel deze ervaring graag met zowel werkgevers als werknemers.